ŞANLIURFA / SURUÇ - Dumlukuyu İlkokulu

Dumlukuyu İlkokulu

Dumlukuyu Mahallesi Dumlukuyu Sokak /Suruç /Şanlıurfa
Vizyon
Okulumuzu bitiren her birey, değişen ve gelişen dünyanın gereksinimlerine cevap verecek, sorunlarına çözüm üretecek, ülkesini ve milletini, yaşadığı çağın ilerisini taşıyacak, bilgi ve beceride olsun, bu bilgi ve becerisini, üretkenlik içinde yaşadığı toplumun yararına kullansın.
Misyon
Biz karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü, güven, sorumluluk ve işbirliği içerisin de , kişisel ve kurumsal deneyimimizle tüm donanım ve imkanları en üst düzeyde kullanarak; bilgiyi değil, bilgiye ulaşma yollarını göstererek öğrencilerimizin bilimsel ve sosyal gelişimini sağlamak için varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :2005
Öğretim Şekli :Normal :Okulumuz İlkokul ve ortaokul öğrencilerine aynı binada tek müdürlüğe bağlı olarak hizmet vermektedir. İlkokulda anasınıf dahil 5 şube, Ortaokulda ise 4 şube vardır.
SERVİSLERLE ve ÖZEL ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR
Mahalle(köy)
İl merkezine 47km, İlçe merkezine 7 KM uzaklıkta.